Tuesday, October 20, 2009

Panduan Survey - Tips dan List Syarikat Survey Fortune500


Anda boleh download percuma Panduan Survey di isni.

Saya pernah membeli ebook Panduan Survey dan pernah menyertai survey dari dalam dan luar negara. Dengan menyertai survey, anda tidak perlu risau kerana ianya tidak memerlukan modal (kecuali anda join site survey yg memerlukan modal), tiada risiko dan tidak perlu pengetahuan perniagaan internet.

Saya tidak menjanjikan kepada anda bahawa maklumat yg terdapat dalam panduan ini 100% boleh pakai... sebab..mungkin terdapat beberapa laman web survey yang sudah ditutup atau pun scam. Lagipun, banyak syarikat2 survey terbaru muncul dari masa ke semasa. Oleh itu, saya galakkan anda membuat carian di internet untuk mengenalpasti Legitimate Paid Surveys Companies.

Dibawah adalah 2 link survey dalam Malaysia yang boleh anda sertai.

Download Panduan Survey
Panduan Survey

Anda tidak perlu excited untuk join mana2 survey dekat luarnegara...sila tengok dulu F.A.Q dia..sebab..kekadang..ada syarikat2 survey yg tidak membolehkan keahlian dari Malaysia. Anda juga boleh buat carian (nama survey/ legit or scam?) sebelum menyertai survey tu.

Saya da tak buat survey2 ni..ini cerita sya tahun lepas (2010)...
sekarang, saya dengan.......................nak tau, jom ke blog sy